Új! Világító pulpitus akkumulátorral

Világító pulpitus – maximális fókuszban az előadó

A világító pulpitus egy beépített LED világítással rendelkező plexi szószék, mely még fokozottabban szolgálja a szónoki emelvények célját: az előadó fókuszba helyezését. Ráadásul cégünk legújabb fejlesztésének köszönhetően már a zavaró vezetékekkel sem kell többé bajlódni. Nem jelent gondot, ha nincs kéznél hosszabbító vagy nincs konnektor a közelben, ugyanis világító pulpitusainkat már vezeték nélküli, akkumulátoros változatban is gyártjuk!

A világító pulpitus tulajdonságai

A világító pulpitus kialakítása megegyezik az ALAP pulpituséval. Anyaga átlátszó plexi, így az előadó testbeszéde folyamatosan követhető. Formavilága letisztult, modern, bármely előadóterem berendezéséhez remekül illeszkedik. Könnyű súlyának köszönhetően egyszerűen mozgatható, áthelyezhető. A világító pulpitus tartalmaz egy LED sor, amely a szószék alsó részébe került beépítésre. A szín tetszés szerint beállítható, változtatható – ezt akár az esemény jellegéhez is igazíthatjuk. A világítás egy távirányító segítségével vezérelhető, ki- és bekapcsolható, váltogatható.

Méretei a következők:

Magasság: 115 cm

Szélesség: 50 cm

Mélység: 40 cm

Anyagvastagsága: 10 mm

A pulpitust extra, kiegészítő elemekkel is kérhetjük. Ilyen például a polc, a mikrofon előkészítés, világítás vagy a pohártartó.

A világító pulpitus előnyei

A cégünk által gyártott világító pulpitus igen közkedvelt vásárlóink, ügyfeleink körében, mivel:

  • egyedi, nem mindennapi hatás érhető el általa
  • maximálisan az előadóra tereli a figyelmet
  • exkluzív, modern benyomást kelt
  • könnyű, kényelmesen mobilizálható
  • vezetékes vagy akkumulátoros változatban kapható
  • gravírozással vagy matricázással egyedivé, személyessé tehető
  • színbeállítása gazdag választékból kiválasztható, távirányítóval vezérelhető
  • kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik
  • gyorsan legyártható és kiszállítható

A világító pulpitus egyedivé tétele

A világító pulpitus színes nyomattal (matricával) vagy gravírozással (monokróm kontúrvonalak, fehér árnyalatos) könnyedén egyedivé, személyessé tehető. Ilyen módon rákerülhet a cég, intézmény, szervezet, hotel logója, a város/község címere stb. Így a pulpitus egyben reklámfelületként is szolgál. Tekintsen meg egy ízelítőt itt gravírozott pulpitusainkból.

Kiknek ajánljuk a világító pulpitust?

A világító pulpitust elsősorban városok, kerületek, községek önkormányzatainak, multinacionális cégeknek, hoteleknek, rendezvénytermeknek, állami és egyházi intézményeknek, felsőoktatási intézményeknek, múzeumoknak stb. ajánljuk. Tehát olyan cégeknek illetve intézményeknek, ahol napi vagy heti szinten tartanak előadásokat, beszédeket, rendezvényeket, hivatalos alkalmakat.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a világító pulpitus, úgy bővebb információt és további képeket itt találhat róla. Megrendeléshez lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken!

új világító pulpitus akkuval

Szólj hozzá!