Pulpitus

A dekoratív plexi pulpitusok, szószékek céges vagy hivatalos események, előadások elengedhetetlen és praktikus kelléke. Válasszon a többféle típusú pulpitus közül! Egyéni igényeinek megfelelően a kiválasztott szószéket mikrofon tartóval, monitorral, világítással vagy pohártartóval szereljük fel.

VÁLASSZON AZ ALÁBBI PLEXI PULPITUSOK KÖZÜL:

ALAP PULPITUS

Egy világos hivatali pulpitus egy tárgyalóban.
Plexi pulpitus mikrofon előkészítés

Az ALAP pulpitust egyszerű, letisztult forma jellemzi. Mérete kicsit kisebb mint a GYÉMÁNT vagy az ELNÖK pulpitusé. Súlya, mely függ az anyagvastagságtól – könnyebb, ezáltal jobban mobilizálható.

Válassza ALAP pulpitusunkat, ha fontos Önnek a kiváló ár-érték arány, ha szép, egyszerű vonalvezetésű, könnyen mozgatható, mégis kiváló minőségű terméket szeretne vásárolni!
Ajánljuk polgármesteri hivataloknak, cégeknek, alapítványoknak, hoteleknek!

Az ALAP Pulpitus méretei:
118 cm × 50 cm ×40 cm (magasság, szélesség, mélység)

Az átlátszó plexiből készült ALAP szószéket 2 féle anyagvastagságban gyártjuk: 10 mm és 12 mm
Árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Egyéb kiegészítő elemek:

  • Polc
  • Címer, logó elhelyezés – színes nyomat, matrica formájában
  • Címer, logó elhelyezés gravírozva (monokróm kontúrvonalak, fehér árnyalatos)
  • Mikrofon előkészítés
  • Pohártartó

A kiegészítő elemek árairól érdeklődjön elérhetőségeinken!

Fontos információ a mikrofon előkészítéshez:

Megrendelőink túlnyomó többsége Shure márkájú mikrofont használ. A Shure mikrofon kengyel-mérete 42,5 mm, így a tökéletes illeszkedés érdekében a plexi pulpitusra 43 mm-es furatot készítünk.

Kérjük, amennyiben Önnek ettől eltérő méretű furatra van szüksége, azt szíveskedjen előre jelezni felénk!

„A terméket tavaly vásároltuk Ráckeve város számára. A pulpitus szép kivitelezésű, könnyen kezelhető, látványa jól illeszkedik bármilyen jellegű rendezvényhez.”

Budai Gábor – igazgató
Ráckevei Ács Károly Művelődési Központ

RACK LÁDA és HORDTÁSKA pulpitusokhoz!

A pulpitusok szállításához és tárolásához az erre a célra gyártott, speciális rack szekrényt valamint hordtáskát ajánljuk, melyekről bővebb információt itt talál!

VILÁGÍTÓ PULPITUS

Világító plexi pulpitus

Kattintson a gombra gravírozott pulpitus munkáink megtekintéséhez!

A VILÁGÍTÓ pulpitus elegáns, figyelemfelkeltő, exkluzív hatást kelt. Mérete az ALAP pulpituséval egyezik meg. Könnyen mozdítható, mobilizálható. Anyagvastagsága 10 mm. A világító szószék átlátszó plexiből készül. Tartalmaz egy LED sort – beépítve a pulpitus aljába. Kapható vezetékes vagy akkumulátoros változatban. A vezetékes változathoz 230 V-os áramellátás szükséges.

A pulpitus színváltós világítással rendelkezik, így bármely – az adott eseménynek megfelelő – szín beállítható rajta. A világítás távirányítóval vezérelhető, amelynek segítségével ki és bekapcsolhatjuk a világítást, valamint megválaszthatjuk a világítás színét a képen is látható bőséges színválasztékból.

Válassza VILÁGÍTÓ pulpitusunkat, ha különleges hatást szeretne elérni a világítás segítségével. Ajánljuk polgármesteri hivataloknak, cégeknek, alapítványoknak, hoteleknek!

A képen Szentendre Város Polgármesteri Hivatalának készített világító pulpitus látható.

A VILÁGÍTÓ pulpitus méretei:
115 cm × 50 cm ×40 cm (magasság, szélesség, mélység)

A VILÁGÍTÓ pulpitus típusai:

1. Hálózati egy színben világító pulpitus

2. Hálózati RGB színben világító pulpitus távirányítóval

3. Akkumulátoros világító pulpitus

Egyéb megrendelhető kiegészítő elem:

  • Mikrofon előkészítés

Tekintse meg képgalériánkat!

GYÉMÁNT PULPITUS

pulpitus
Plexi pulpitus
Pulpitus vezeték elvezetés

A GYÉMÁNT pulpitust modern, egyedi, esztétikus dizájn jellemzi. Mérete és súlya kicsit nagyobb, mint az ALAP pulpitusé.

Válassza GYÉMÁNT pulpitusunkat, ha fontos Önnek, hogy a szószék kifejezetten dekoratív, látványos megjelenéssel és príma minőséggel rendelkezzen. Ajánljuk hoteleknek, rendezvénytermeknek, nagyobb cégeknek és hivataloknak!

A GYÉMÁNT Pulpitus méretei:
Magasság: 120 cm
Szélesség: 60 cm
Mélység: 50 cm

A GYÉMÁNT szószéket kétféle anyagvastagságban gyártjuk:

Anyagvastagság: 10 mm
Ár: 198.000.- Ft + Áfa

Anyagvastagság: 12 mm
Ár: 228.000.- Ft + Áfa

„Tisztelt Gyártók!
Néhány nappal ezelőtt megkaptam az Önök által készített plexi pulpitust és meg kell mondjam, hogy pont olyan lett, mint amilyennek elképzeltem még az elején. Nagyon szépen köszönöm a minőségi munkájukat és a rugalmasságukat.”

Székely Attila
országos szervező – Családháló közösség

RACK LÁDA és HORDTÁSKA pulpitusokhoz!

A pulpitusok szállításához és tárolásához az erre a célra gyártott, speciális rack szekrényt valamint hordtáskát ajánljuk, melyekről bővebb információt itt talál!

ELNÖK PULPITUS

Plexi pulpitus
Plexi pulpitus

Az ELNÖK pulpitus kialakításában erőteljesebb, tekintélyt sugárzó benyomást kelt. Mérete és súlya nagyobb, mint az ALAP vagy a GYÉMÁNT pulpitusé. A front oldalon több rétegű plexi előlap található. Ez a legstabilabb pulpitusunk, elsőrangú termék, mely a legmagasabb minőséget képviseli.

Az ELNÖK szószéket ajánljuk nagyvállalatoknak, magasrangú szervezeteknek, hoteleknek, rendezvénytermeknek!

Az ELNÖK Pulpitus méretei:
Magasság: 120 cm
Szélesség: 60 cm
Mélység: 50 cm

Ár: 245.000.- Ft -tól + Áfa

Plexi pulpitus
Plexi pulpitus
vilagito-elnoki-pulpitus

„Már nagyon régóta gondolkodtunk egy pulpitus megvételében, de valójában nem találtunk olyat a piacon, ami az igényeinket kielégítette volna, ezért a gyártás mellett döntöttünk. Így találtunk rá a Plex-Is Bt cégre, akik nem csak az általunk megálmodott és minden szempontból tökéletes pulpitust tervezték és valósították meg számunka, hanem kimagasló segítőkészségükkel, rugalmasságukkal, minőségi munkájukkal és nem mellesleg, hihetetlen gyorsasággal hozták létre azt a terméket, amit azóta is előszeretettel használunk a legtöbb rendezvényünkön. A pulpitus azóta is makulátlan és nagyon strapabíró. Nyugodt szívvel ajánlom mindenki számára, akik egy megbízható céget keresnek és minőségi, hosszú életű termék gazdái szeretnének lenni!”

Ugrin Diána – Event manager
Special Event Budapest Kft.

A mai technikai lehetőségeket kihasználva a hagyományos olvasópolctól a beépített multimédiás eszközöket felvonultató előadói központig bármilyen műszaki megoldású pulpitust elő tudunk állítani.

Gyártmányaink között megtalálhatók a tisztán plexi építésű, az anyag saját szépségét kihasználó pulpitusok sora ugyanúgy, mint a vegyes, fém/plexi felhasználásával építettek. Legtöbbször egyéni igények szerint építünk, vagy éppen módosítunk meglevő terveinken, attól függően, hogy mikrofon tartóval, monitorral, világítással, vagy esetleg pohártartóval szereljük fel a szószéket.

Különleges hatásúak és rendkívül elegánsak a szatén felületű, színes plexiből épített pulpitusaink.

A dinamikus (sétálós) előadói stílus és a statikus (egy helyben álló) előadói stílus ötvözését segítik a víztiszta plexiből készített pulpitusaink, ahol az előadó a pulpitus mögött állhat ugyan, de az átlátszó előlap miatt pozíciója nem tűnik erődítmény mögöttinek, testbeszéde folyamatosan követhető.