Leheletvédő plexifal – csökkenti a fertőzés esélyét!

Mely cégeknek lehet szükséges a leheletfogó plexifal? Miért érdemes vírusgátló műanyag mobil falakat felszerelni? Egyedileg is gyártható plexi védőfal ügyfélszolgálatokra? Hogyan „helyezzük üzembe” és hogyan tartsuk tisztán a leheletvédő plexifalat? Ezekre a kérdésekre kap választ cikkünkből!

Plexifal – koronavírus ellen (is)

A koronavírus megjelenése mindannyiunk életét alaposan felborította, gyorsan kellett alkalmazkodnunk az új helyzethez, a megváltozott körülményekhez. Fontossá vált, hogy megtegyük és betartsuk a szükséges óvintézkedéseket, melyek akár emberéleteket menthetnek. A plexifalak felszerelése is védelmi célokat szolgál, csökkenti a megfertőződés esélyét azokban a helyzetekben, amikor személyes kommunikációra van szükség.

Kiknek ajánljuk a plexifalak felszerelését?

A leheletfogó plexifalat azoknak a cégeknek, szervezeteknek ajánljuk, amelyek személyes ügyfélkapcsolatot látnak el, úgy mint ügyfélszolgálatok, hivatalok, üzletek, gyógyszertárak, bankok, benzinkutak, recepciók, hotelek, dohányboltok, pénztárak stb.

Gyógyszertári leheletvédő plexifal

Miért érdemes vírusgátló plexifalakat felszerelni?

A vírusok, így a koronavírus sem mindenkinél okoz tüneteket. Sokan úgy is átadhatják a vírust, hogy maguk nem betegednek meg. Ezért tünetmentes személyek között is fontos betartani az óvintézkedéseket. A védőfal segít lecsökkenteni az ügyfélkapcsolatot ellátó munkatárs és az ügyfél között lezajlódó ügyintézés közbeni megfertőződés esélyét.

A leheletfogó fal beszerzése azért is javasolt, mert a jövőben is szükség lehet a fokozottabb elővigyázatosságra, egyéb influenza-vírusos időszakokban.              

Leheletvédő plexifal
Leheletvédő plexifal

Standard vagy egyedi méretű plexifal?

Cégünk három féle standard fertőzés-elleni plexifal gyártásával foglalkozik.

1. Nagy méretű íves leheletfogó plexifal

Méretei:
Szélesség ívesen: 100 cm
Magasság: 80 cm

Szállítása talapzattal együtt történik. A talapzat 100 cm széles, 25 cm mély, és 2 cm magas, anyaga fehér laminált bútorlap. Ettől eltérő színű bútorlap is kiválasztható katalógusból, de csak 22 db plexifal megrendelése felett! A plexifal két féle vastagságú plexiből gyártható.

2. Normál méretű íves leheletfogó plexifal

Méretei:
Szélesség ívesen: 85 cm
Magasság: 62 cm

A plexifal kétoldalas ragasztóval van ellátva, amivel rögzíthető a pulthoz.

3. Sík leheletfogó talpas plexifal

Méretei:
Szélesség: 100 cm
Magasság: 80 cm

A plexifal a tartólábainak segítségével sík felületen stabilan megáll. Ha nem kerül leragasztásra, akkor mozgatható, eltávolítható marad. Ha viszont fixen szeretnénk elhelyezni, akkor ezt kétoldalas ragasztó segítségével könnyedén megtehetjük.

Amennyiben Önnek ettől eltérő méretű védőfalra lenne szüksége, úgy cégünk helyszíni kiszállással, egyedi méretre szabva is gyárt vírus-elleni plexifalakat Budapest területén. Ezzel kapcsolatban kérje külön árajánlatunkat!         

Koronavírus ellei védőfal

A leheletvédő plexifal tisztítása

A fertőzésgátló plexifal tisztításához ajánljuk a Sofia Michelle természetes összetevőjű felülettisztítóit, melyekkel oly módon fertőtlenítheti a plexi lapok felületét, hogy ezzel nem terheli feleslegesen sem a szervezetét, sem a környezetét. A tisztítás gyakoriságát meghatározza, hogy a vírusok szempontjából veszélyes vagy kevésbé veszélyes időszakban vagyunk, illetve az ügyfélszám is.

Ha Ön is szeretné megóvni munkatársai és ügyfelei egészségét leheletvédő plexifal segítségével, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Szólj hozzá!