Plexi védőeszközök a koronavírus járvány ellen

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk a plexi védőfalakról, melyekre a koronavírus járvány miatt alakult ki és nőtt meg az igény. Számos ügyfélszolgálat, üzlet, bank, gyógyszertár, és még sorolhatnánk mennyiféle szolgáltató helyezte ki ezeket a leheletvédő műanyag falakat, hogy ezzel is óvják munkatársaik, vásárlóik, ügyfeleik egészségét.
 

A cégünk által gyártott plexi védőfalakról bővebb információt ide kattintva talál. Nézzük, hogy ezeken kívül, milyen plexi védőeszközök léteznek cégünk forgalmazásában:

Plexi védőeszközök – Plexi arcpajzs

Az első plexi védőeszköz a plexi arcvédő pajzs, amely a teljes arcot védi, így extra védelmet biztosít. A plexi arcmaszk viselete kényelmes, mérete egy gumipánt segítségével könnyedén beállítható. További előnye, hogy megakadályozza az arc önkéntelen megérintését. Mint ahogy az az alábbi képen látható, az arcvédő plexit szemüveggel együtt is használhatjuk, illetve szájmaszk is aláfér.  A plexi védőmaszkot futárral, „lapra szerelve” szállítjuk, összeállítása gyors és könnyű. Cégünk három féle plexi arcpajzsot kínál, ezekről bővebb információt itt talál.

Arcvédő plexi

Plexi védőeszközök – Plexi szájmaszk

A plexi védőeszközök sorában a második a plexi szájmaszk, amely az orrot és a szájat védi, akár egy hagyományos anyagú szájmaszk. Előnye, hogy mivel átlátszó plexiből készül, így láttatni engedi a szájat, amely nagyban segíti a pedagógusok, logopédusok, előadók munkáját, és a siketek és nagyothallók számára óriási segítséget nyújt. Viselete kényelmes, könnyű benne a légzés, tisztítása is egyszerű, sokszor újrahasználható. A plexi szájmaszk rendelkezik egy fényvisszaverő matricacsíkkal is, így könnyebben észrevehető mások számára is, illetve közlekedésbiztonsági célt is szolgál. A plexi szájmaszkot két féle változatban gyártjuk: fülre illetve szemüvegre rögzíthető változatban, melyekről bővebb infót itt talál.

Plexi szájmaszk

Plexi védőeszközök – plexi maszk-adagoló doboz fém állványon

A következő kiegészítő termékünk a plexi maszk-adagoló doboz fém állványon. A doboz víztiszta plexiből készült, teteje nyitható. A doboz 4 mm vastag plexiből készült, mérete: 25 x 25 x 25 cm. A terméket ajánljuk bármely egészségügyi intézménynek vagy szolgáltatónak, akiknek fontos klienseik vagy ügyfeleik védelme.

Plexi maszkadagoló állvány

Plexi védőeszközök – Intubációs doboz

A most következő két plexi védőeszközt nem cégünk gyártotta le, azonban megkeresésre vállaljuk ezen termékek elkészítését is.

Az első az egészségügyben használható intubációs doboz, mely csökkenti az egészségügyi dolgozó intubáció közbeni megfertőződésének kockázatát a levegő kerülő vírusoktól. Az intubációs dobozt a beteg feje fölé kell helyezni az orvosi eljárás közben. Majd az intubálást követően a védőburkolatot fertőtlenítőszerek használatával le kell tisztítani.

Intubációs doboz

Plexi védőeszközök – plexi védőfal éttermekbe

A második bemutatott plexi védőeszközt vállalati étkezdékbe és éttermekbe ajánljuk. Így lehetőség nyílik a közös étkezésre oly módon, hogy ez ne jelentsen veszélyt. A plexi védőfalak asztalra helyezhetőek, nem gátolják a beszélgetést, könnyen tisztíthatóak.

Plexi védőfal étterembe

Plexi védőeszközök – TEGEE SOL fertőtlenítőszer

Utolsóként szeretnénk bemutatni egy hatékony fertőtlenítő szert, amely kiválóan alkalmas a plexi lapok tisztítására. Ez a TEGEE SOL 1 literes fertőtlenítőszer koncentrátum, melyből 10 liter fertőtlenítő folyadék készíthető. Eredményesen alkalmazható vírusok és baktériumok közömbösítésére.

Plexi tisztító folyadék

Kérjük, amennyiben a fenti plexi védőeszközök közül valamelyik felkeltette érdeklődését, annak megvásárlásához vagy bővebb információért, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

“Plexi védőeszközök a koronavírus járvány ellen” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Érdeklődöm, hogy a plexi arcvédő elfogadott e boltbajáráshoz?
  Csak akkor vásárolok, ha igen.

  Válasz
  • Kedves Fekete Géza!
   Így szerepel a vonatkozó, 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendeletben:
   1. § (1) A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles……
   ….orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.)

   A plexi arcpajzs ennek a követelménynek megfelel.

   Üdvözlettel:
   Plexik.hu

   Válasz
  • Kedves Fekete Géza!
   A plexi maszkadagoló doboz ára: 13.990 Ft + Áfa / db
   Az állványos plexi maszkadagoló doboz ára: 25.900 Ft + Áfa / db
   A doboz 4 mm vastag plexiből készült, mérete: 25 x 25 x 25 cm.
   Üdvözlettel:
   Plexik.hu

   Válasz

Szólj hozzá!