Referenciák

Cégünk 25 éve foglalkozik plexi termékek gyártásával, forgalmazásával és bérbeadásával. Ez idő alatt több mint 2000 elégedett ügyfelet szolgáltunk ki a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, az egyedi igényeknek is eleget téve. Olvassa el ügyfeleink véleményét az alábbiakban, lejjebb pedig megtalálja legfontosabb referenciáinkat:

"Már nagyon régóta gondolkodtunk egy pulpitus megvételében, de valójában nem találtunk olyat a piacon, ami az igényeinket kielégítette volna, ezért a gyártás mellett döntöttünk. Így találtunk rá a Plexi Art Design Kft-re cégre, akik nem csak az általunk megálmodott és minden szempontból tökéletes pulpitust tervezték és valósították meg számunka, hanem kimagasló segítőkészségükkel, rugalmasságukkal, minőségi munkájukkal és nem mellesleg, hihetetlen gyorsasággal hozták létre azt a terméket, amit azóta is előszeretettel használunk a legtöbb rendezvényünkön. A pulpitus azóta is makulátlan és nagyon strapabíró. Nyugodt szívvel ajánlom mindenki számára, akik egy megbízható céget keresnek és minőségi, hosszú életű termék gazdái szeretnének lenni!"
special event logója
Ugrin Diána - Event manager
Special Event Budapest Kft.
"Tisztelt Gyártók! Néhány nappal ezelőtt megkaptam az Önök által készített plexi pulpitust és meg kell mondjam, hogy pont olyan lett, mint amilyennek elképzeltem még az elején. Nagyon szépen köszönöm a minőségi munkájukat és a rugalmasságukat."
Család haló hu logo
Székely Attila - országos szervező
Családháló közösség
„Cégünk maximálisan elégedett volt az Önök által nyújtott szolgáltatásokkal. A katalógustartó állványt időre, a kéréseinknek megfelelően készítették el számunkra. Ezért nyugodt szívvel, bátran ajánlottam Önöket egy másik cégnek is!”
A fezz építő zrt. logója.
Lukács Lilla - marketing referens
FÉSZ Építőipari Zrt.
„A terméket tavaly vásároltuk Ráckeve város számára. A pulpitus szép kivitelezésű, könnyen kezelhető, látványa jól illeszkedik bármilyen jellegű rendezvényhez.”
Fekete-fehér logó Ács Károly művelődés központ felirattal.
Budai Gábor - igazgató
Ráckevei Ács Károly Művelődési Központ
"A csomag a mai napon, épségben és hiánytalanul megérkezett. Köszönöm szépen a gyors és korrekt ügyintézést. Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal! További eredményes munkát és sok elégedett ügyfelet kívánok!"
A katona józsef könyvtár logója.
Rédai Árpádné Angéla - Infotéka vezető
Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár
T-Mobile, Magyar Telekom Nyrt.
BKV Zrt.
Swietelsky Magyarország Kft.
Magnet Magyar Közösségi Bank
Raiffeisen Bank
AEGON Magyarország ZRt.
Telenor Magyarország Zrt.
Robert Bosch Kft.
Procter & Gamble Magyarország
D-Link Magyarország Kft.
Hajdú Rt.
GUCCI Magyarország Kft.
Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.
MVM OVIT ZRt.
Apenta
Sandoz Hungária Kft.
VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.
Zwack Unicum Nyrt.
STI Petőfi Nyomda Kft.
Hi-Lex Hungary Kft.
Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
Vestfrost Zrt.
Budapesti Gyógyfürdő Rt.
Diatron MI Zrt.
Simap Services s.r.o.
S.G.S International Ft.
Nemzeti Mobilfizetési Zrt.
MAHART Passnave Kft.
Lambda Systeme Kft.
KUKA Robotics Hungária Ipari Kft.
Heal-Tech Kft.
Dr Juga Cosmetics
Airport Hotel Budapest Kft.
HungaroTrial Zrt.