Prospektustartó állvány

Elegáns plexi szórólaptartó-, kiadványtartó-, újságtartó- és prospektustartó állványok a kiállítások és bemutatótermek elengedhetetlen reklámeszközei, melyek, szinte észrevétlenül kínálják a termékinformációkat vevőinek. Áttetsző felépítésük vonzza a tekintetet, ugyanakkor nem tereli el a figyelmet a hirdetőanyagról.

3 féle prospektustartó állványt kínálunk megvásárlásra. Amennyiben egyedi elképzelése van, azt is megvalósítjuk – ezzel kapcsolatban keressen bennünket elérhetőségeinken!

VÁLASSZON AZ ALÁBBI PROSPEKTUSTARTÓ ÁLLVÁNYOK KÖZÜL:

PROSPEKTUSTARTÓ ÁLLVÁNY - HAT POLCOS

Prospektustartó állvány
Prospektustartó állvány 6 fakkos

Hat polcos szórólaptartó vagy prospektustartó állvány. A polcokon A4 méretű reklámanyagok helyezhetőek el.

Mérete:
Magasság: 120 cm
Ára: 49.000.- Ft + Áfa

Kiváló reklámeszköz!

PROSPEKTUSTARTÓ ÁLLVÁNY - NÉGY FAKKOS, HIRDETŐFELÜLETTEL

Prospektustartó állvány 4 fakkos
Prospektustartó állvány 4 fakkos

Négy fakkos szórólaptartó, katalógustartó vagy prospektustartó állvány. A polcokon A4 méretű reklámanyagok helyezhetőek el, a felső hirdetőfelület A3 méretű.

Méretek:
Magasság: 175 cm
Talapzat: 50×40 cm
Kifutott termék.

Kiváló reklámeszköz!

„Cégünk maximálisan elégedett volt az Önök által nyújtott szolgáltatásokkal. A katalógustartó állványt időre, a kéréseinknek megfelelően készítették el számunkra. Ezért nyugodt szívvel, bátran ajánlottam Önöket egy másik cégnek is!”

Lukács Lilla
Marketing referens
FÉSZ Építőipari Zrt.

PROSPEKTUSTARTÓ ÁLLVÁNY - NYOLC FAKKOS

Prospektustartó állvány 8 fakkos
Prospektustartó állvány 8 fakkos

Nyolc fakkos szórólaptartó, újságtartó vagy prospektustartó állvány. A polcokon A4 méretű reklámanyagok helyezhetőek el.

Méretek:
Magasság: 165 cm
Szélesség: 55 cm
Mélység: 40 cm
Ára: 138.000.- Ft + Áfa

Kiváló reklámeszköz!

A cégünk által kínált impozáns prospektustartó állványok elengedhetetlen reklámeszközök, melyeket eredményesen használhatunk üzletben, irodában, váróteremben, hotelben, kiállításokon, konferenciákon, előadásokon, bemutatótermekben stb. Hosszúkás, magas formájuknak köszönhetően helytakarékos megoldást jelentenek. Több rekeszes kialakításuk miatt, pedig számos, akár egymástól eltérő reklám- vagy információs anyag, magazin, újság kínálására is alkalmasak. Átlátszó plexiből készülnek, így nem takarják el a kihelyezett és népszerűsíteni kívánt kiadványokat, azonban dekoratívan kínálják azokat. Néha ügyfeleink szívesebben veszik el a kiadványokat egy ilyen állványról, mint egy hostess kezéből. A reklámanyagok könnyedén behelyezhetőek, cserélhetőek. Mivel szemmagasságban vannak, így vásárlóink, ügyfeleink könnyen észreveszik segítségükkel a kihelyezett prospektusokat. A cégünk által gyártott mindhárom prospektustartó állvány kialakítása stabil, nem inognak, masszívak és strapabíróak. Ugyanakkor nem nehezek, könnyen mozgathatóak, ami fontos szempont, ha rendezvényre, eseményre visszük a reklámeszközt. Amennyiben gondosan vigyázunk rájuk, és a rendeltetésüknek megfelelően használjuk azokat, úgy sokáig, hosszú éveken keresztül eredményesen betöltik funkciójukat. Termékeinket régóta gyártjuk és fejlesztjük, így kezeskedünk érte, hogy azok egytől egyig időtálló darabok.

Cégünk a fentiekben látható három féle – négy, hat és nyolc rekeszes – plexi prospektustartó állványt kínálja megvásárlásra. A termékek árai és méretei a termékfotók mellett láthatóak. Bővebb leírást pedig az alábbiakban olvashat azokról:

Az elsőként látható hatpolcos plexi prospektustartó állvány segítségével dekoratívan kihelyezhetőek a cég reklám- vagy tájékoztatóanyagai. Az áttetsző plexi elegáns hatást kelt, szinte odavonzza a tekintetet, ugyanakkor nem tereli el a figyelmet a reklámanyagokról. A hat polcon A4-es méretű reklámanyagok helyezhetőek el. A prospektustartó állvány 120 cm magas és 24 cm széles. A termék hosszúkás, magas kialakítása ideális, hiszen így pont szemmagasságba kerülnek marketinganyagaink. A hatpolcos prospektustartó állványt nemcsak megvásárlásra, hanem kibérlésre is kínáljuk, erről itt talál bővebb információt. Amennyiben csak egy-egy alkalomra, eseményre, rendezvényre van szüksége a termékre, úgy a bérlés költség- és helykímélő megoldásnak bizonyulhat. A kedvező bérleti díjon felül kaució fizetését is kérjük, ami azonban visszajár, amennyiben a terméket ép és sérülésmentes állapotban kapjuk vissza. Kedvezményünk, hogy a díj nem egy napra értendő, hanem a rendezvény teljes idejére, ami akár 2-3 nap is lehet.

A középen szereplő négy rekeszes vagy fakkos, hirdetőfelülettel rendelkező prospektustartó állvány polcain szintén A4-es méretű reklámanyagok helyezhetőek ki. A hirdetőfelület nagyobb, ez A3 méretű. A kiadványtartó állvány magassága 175 cm, talapzata pedig 50×40 cm. Ez a termék szintén rendkívül helytakarékos, további előnye, hogy a hangsúlyos hirdetőfelület kiválóan használható reklámcélra, cégének, szolgáltatásának vagy termékeinek hatékony népszerűsítésére.

Az utolsó nyolc fakkos prospektustartó állvány kissé több helyet igényel, azonban ennek megfelelően több reklámanyag is fér rá, impozánsabb, stabilabb darab. Ezen a terméken szintén A4-es méretű reklámanyagok, újságok, magazinok helyezhetőek el. Magassága 165 cm, szélessége 55 cm, mélysége pedig 40 cm. Kialakításra elegánsabb, finomabb, bármely modern, letisztult környezetben szó szerint megállja a helyét. Anyagát illetően plexi és fém ötvözete.

A prospektustartó állvány áraink igen kedvezőek, termékeink raktárról elérhetőek. A termékeket megvásárolhatja személyesen irodánkban is, de igény esetén ki is szállítjuk Önnek. Ennek feltételeiről kérjük külön érdeklődjön.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne tőlünk prospektustartó állványt vásárolni, vagy további információra lenne szüksége a termékekkel kapcsolatban, úgy keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken a Kapcsolat oldalon! Amennyiben egyedi elképzelése van, azt is megvalósítjuk! Várjuk megtisztelő jelentkezését!