Plexi lapok

Cégünk vállalja átlátszó műanyag lap, plexi lap méretre vágását és forgalmazását Budapest és egész Magyarország területén. Rendelkezésére állunk, akár üzleti, akár hobbi célra van szüksége plexi tábla vágására. A plexi táblák kis méretben is kaphatóak.

A karcálló bevonattal is kérhető akril lemez vagy akril lap felhasználása rendkívül sokrétű. Leggyakrabban reklámcélra, dekorációs elemként, bútor- vagy berendezésgyártásra, de élelmiszeripari és egészségügyi célra is használják.

A legnépszerűbb a víztiszta plexi vagy átlátszó plexi, de igény esetén a színes plexi változat is elérhető. A plexi lemez vagy polikarbonát lemez biztonságosabb, mint az üvegfal törésállóság szempontjából.

Plexi lap méretre vágás
Plexi lap

A plexi tulajdonságairól (fényáteresztés, olaj-és vegyszerállóság, illesztés, ellenállóképesség, hőállóság stb.) valamint egyéb felhasználási lehetőségeiről bővebben itt található cikkünkben olvashat.

A plexi lap ára típusonként különböző, árainkról szívesen adunk tájékoztatást elérhetőségeinken.

Figyelje weboldalunkat és Facebook oldalunkat, ahol mindig hírt adunk az akciós plexi lapokról!

A koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre tekintettel cégünk vállalja pultra rögzíthető vírusvédő plexifalak gyártását. Standard, futárral kiszállítható plexi leheletvédő falaink mellett lehetőség van egyedi méretre történő gyártásra is. Megrendelőink között bankok, gyógyszertárak, kórházak, ügyfélszolgálatok, dohányboltok, egyéb üzletek, szépségszalonok stb. szerepelnek. Bővebb információt a vírusprevenciós műanyag falakról itt talál.