Plexi szájmaszk

A plexi szájmaszk a hagyományos – orvosi, munkavédelmi vagy textil stb. – maszkok plexiből készült változata. Az említett maszkokkal szembeni előnye, hogy

  • átlátszósága miatt láttatni engedi a szájat, az arckifejezéseinket, ezzel segítve a kommunikációt (siketek és nagyothallók számára felbecsülhetetlen segítség!)
  • megkönnyíti a pedagógusok, logopédusok, énektanárok, tolmácsok, művészek stb. munkáját
  • könnyebb benne a légzés, mint a fent említett maszkokban
  • könnyen tisztítható fertőtlenítő spray vagy törlőkendő használatával, ezáltal hosszú élettartamú, kisebb a környezetre gyakorolt terhelése
  • viselete kényelmes
  • nem okoz bőrirritációt
  • hidegben nem párásodik be
  • a terméket elláttuk egy speciális fényvisszaverő matricával, hogy mások számára is észrevehető legyen a maszk használata, illetve amely éjszaka közlekedésbiztonsági célokat is szolgál

A terméket futárral szállítjuk, nem igényel összeszerelést.

A termékeket megveheti személyesen irodánkban (1195 Budapest Árpád utca 38.) nyitvatartási időben, vagy kérhet futárral történő kiszállítást.

Megrendelés esetén kérjük szíveskedjen a Kapcsolat oldalon található űrlapot kitölteni. A megrendelésekről nem minden esetben küldünk visszaigazolást, azokat folyamatosan teljesítjük az aktuális készlet függvényében 2-3 napos szállítási határidővel. 

A plexi szájmaszk két féle változatban kapható:

1. Plexi szájmaszk - fülre rögzíthető

Hagyományos, fülhez rögzíthető változat. Mérete állítható. Az orrtól az állig fedi el az arcot.
Anyaga strapabíró, átlátszó, tisztítható műanyag. A felső peremén párnázott. Textilmaszkkal együtt hordva növeli annak hatásfokát. A fényvisszaverő csíkok gondoskodnak arról, hogy mások is észlelhessék a viselését.

A plexi maszk – az orvosi maszkokhoz hasonlóan – egy hajlítható merevítővel van ellátva, melynek segítségével rásimítjuk az orrnyeregre, így kényelmessé és biztonságossá téve annak használatát.

Ára: 1100.- Ft + Áfa

A plexi szájmaszk gyerekméretben is rendelhető változatlan áron.

Plexi szájmaszk
Plexi szájpajzs
Plexi szájpajzs

2. Plexi szájmaszk - szemüvegre rögzíthető

Tépőzár segítségével lehetséges a szemüvegkerethez rögzíteni, melyen előre-hátra csúsztatva a kellő távolságra állítható.

Az orrtól az állig fedi el az arcot. Anyaga strapabíró, átlátszó, tisztítható műanyag.  Textilmaszkkal együtt hordva növeli annak hatásfokát. A fényvisszaverő csíkok gondoskodnak arról, hogy mások is észlelhessék a viselését.

A termékhez mellékelünk egy öntapadós mágnespatentot is, mellyel a tépőzár lecserélhető.

Ára: 1100.- Ft + Áfa

A képeken látható szemüveg nem része a terméknek!

Plexi maszk
Plexi szájpajzs
Plexi maszk

A plexi szájmaszk eleget tesz a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendeletnek, mely kimondja, hogy:

„1. § (1) A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles……

….orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.