Plexi bérlés

Nem szeretne vásárolni, inkább szívesebben bérelné ki plexi termékeinket rendezvényére?

Béreljen tőlünk plexi pulpitust, szórólaptartó állványt, sorsológömböt vagy sorsolóhengert kedvező feltétélek mellett!
Termékeink igényes és elengedhetetlen kiegészítő elemei bármely kiállításnak, előadásnak, fogadásnak, esküvőnek, családi vagy céges rendezvénynek.

VÁLASSZON AZ ALÁBBI BÉRELHETŐ PLEXI TERMÉKEINK KÖZÜL:

Plexi pulpitus

PLEXI PULPITUS BÉRLÉS

A bérlés ára: 20.000.- Ft + Áfa (+ kaució: 50.000.- Ft) /alkalom* Méret: 118×50×40 cm (magasság, szélesség, mélység)

Sorsológömb bérlés

PLEXI SORSOLÓGÖMB BÉRLÉS

A bérlés ára: 20.000.- Ft + Áfa (+ kaució: 50.000.- Ft) /alkalom* Méret: 40 cm átmérőjű

TOVÁBBI SZÁLLÍTÁSI ÉS BÉRLÉSI INFORMÁCIÓK

A termékek szállítása cégünk által vagy önerőből is lehetséges munkaidőben illetve azon túl is egyéni megbeszélés szerint.

A vidéki, továbbá a 2-3 napnál hosszabb időszakra történő bérlés díja egyéni megállapodás szerint történik.

*egy alkalom=2-3 nap (egy rendezvény átlagos időtartama)

Mikor éri meg jobban a plexi bérlés a vásárlás helyett?

Itt mindent megtudhat a plexi termékek bérléséről!

A plexi bérlés kiváló és népszerű lehetőség, amennyiben nem folyamatosan, hanem csak alkalmanként, egy-egy vagy két-három napra van szüksége egy adott plexi termékre. Ilyen esetben vásárlás helyett sokan választják a bérlés jóval költség- és helykímélőbb lehetőségét. A bérlés ára töredéke a termék eladási árának, továbbá az eseményt követően sem kell tovább kerülgetni az irodában az immár használton kívüli reklámeszközt. Rendezvényszervező cégek is gyakran élnek ezzel a kiváló lehetőséggel, hogy ügyfeleik igényeinek eleget tegyenek egy-egy esemény vagy rendezvény kapcsán.

Plexi bérlés mely termékek esetén lehetséges?

Cégünk a fentiekben látható plexi prospektustartó állványt, valamint a plexi sorsolóhengert és sorsológömböt kínálja bérlésre. Nézzük, mit érdemes tudni ezekről a termékekről és bérlésükről?

A prospektustartó állvány bérlését elsősorban céges eseményekre, kiállításokra ajánljuk. Ennek segítségével dekoratívan kihelyezhetőek a cég reklám- vagy tájékoztatóanyagai. Az áttetsző plexi elegáns hatást kelt, vonzza a tekintetet, ugyanakkor nem tereli el a figyelmet a szóróanyagokról, hirdetőanyagokról. A bérlésre kínált kiadványtartó állvány hat polccal rendelkezik. A polcokon A4-es méretű reklámanyagok helyezhetőek el. Az állvány 120 cm magas és 24 cm széles. A termék hosszúkás kialakítása ideális, hiszen így pont szemmagasságba kerülnek reklámanyagaink. Az érdeklődők pedig sokszor bátrabban veszik el egy prospektustartóról az információs anyagokat, mint egy hostess kezéből. A prospektustartó állvány megvásárlására is van lehetőség, ennek árát és a bővebb termékleírást itt találja.

Az átlátszó plexi sorsológömböt és sorsolóhengert nyereményjátékok szakszerű és hiteles lebonyolítására ajánljuk. Legyen szó akár egy országos nyereményjátékról, vagy csupán egy cégen belüli eseményről, a sorsológömb vagy -henger kiváló és profi megoldást nyújt. Biztosítja a sorsolás tisztaságát az átlátszó kivitelnek köszönhetően. A bérlésre kínált sorsolók egy karral könnyedén megforgathatóak, illetve egy lezárható nyíláson keresztül lehet belenyúlni azokba. A sorsológömb átmérője 40 cm, míg a sorsolóhenger 45 cm hosszú és 50 cm átmérőjű. Amennyiben úgy dönt, hogy a termékeket bérlés helyett inkább megvásárolni szeretné, az árakat és egyéb információkat itt találja róluk.

A plexi bérlés feltételei

A plexi bérlés feltételei igen kedvezőek, az árakat a fentiekben olvashatja. A bérlési díjon felül fizetendő kaució természetesen visszajár, abban az esetben, ha a kibérelt terméket ép, sérülésmentes állapotban kapjuk vissza. A sorsolók kauciója azért magasabb, mert ezek a termékek nagyobb értéket képviselnek, eladási áruk is magasabb. Kérjük bérlés esetén fokozottan vigyázzon termékeink épségére!

Külön kedvezmény még, hogy az áraink nem egy napra vonatkoznak, hanem a rendezvény teljes idejére, akár 2-3 napra is. Ebbe tehát akár egy teljes hétvégére szóló rendezvény is belefér egyszeri díjon. Az ennél hosszabb időszakra történő kibérlésre kérje egyedi árajánlatunkat emailben vagy a Kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével.

Lehetőség van a kibérelt plexi termékek saját gépkocsival történő el- és visszaszállítására önerőből, de a szállításban mi is tudunk segíteni szükség esetén. Megbeszélés szerint nyitvatartási időn belül, vagy akár azon kívül is módot és időt kínálunk a szállításra. A szállítási díjainkról érdeklődjön elérhetőségeinken. A szállítási díj elsősorban a távolságtól (budapesti vagy vidéki helyszín) függ, illetve, hogy hétköznap vagy hétvégén szeretné-e azt lebonyolítani.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné tőlünk kibérelni valamely fenti plexi termékünket, vagy további információra lenne szüksége a plexi bérlés témájában, úgy keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken a Kapcsolat oldalon! Várjuk megtisztelő jelentkezését!

Aktuális információkkal várjuk a Facebookon is!