Szórólaptartó

Cégünk többféle szórólaptartót, kiadványtartót, laptartót kínál megvásárlásra. Választhat fröccsöntött vagy hajlított verziók közül. Kérhet rá furatot a falhoz való rögzítéshez, vagy kérheti talppal. Rendelhető fali és asztali kivitelben.

A beszállítói árak folyamatos emelkedése miatt, aktuális árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

PLEXI SZÓRÓLAPTARTÓ VÁLASZTÉKUNK:

ASZTALI SZÓRÓLAPTARTÓ - EGY FAKKOS

asztali szórólaptartó
asztali szórólaptartó

Egy fakkos asztali szórólaptartó, mely 3 féle méretben kapható:

Méret: 1/3 A4
Ár: 1.010.- Ft + Áfa

Méret: A5
Ár: 1.335.- Ft + Áfa

Méret: A4
Ár: 2.250.- Ft + Áfa

ASZTALI SZÓRÓLAPTARTÓ - HÁROM FAKKOS

asztali szórólaptartó

Három fakkos asztali szórólaptartó:

Méret: 1/3 A4
Ár: 2.610.- Ft + Áfa

Méret: A5
Ár: 3.130.- Ft + Áfa

Méret: A4
Ár: 7.805.- Ft + Áfa 

ASZTALI SZÓRÓLAPTARTÓ - NÉGY FAKKOS

4 fakkos asztali szórólaptartó

Négy fakkos asztali szórólaptartó:

Méret: 1/3 A4

FALI SZÓRÓLAPTARTÓ - EGY FAKKOS

fali szórólaptartó
fali szórólaptartó

Egy fakkos fali szórólaptartó, mely 3 féle méretben kapható:

Méret: 1/3 A4
Ár: 1.000.- Ft + Áfa

Méret: A5
Ár: 1.220.- Ft + Áfa

Méret: A4
Ár: 2.195.- Ft + Áfa

FALI SZÓRÓLAPTARTÓ - KÉT FAKKOS

Két rekeszes fali szórólaptartó

Két fakkos fali szórólaptartó:

Méret: 1/3 A4

ASZTALI LAPTARTÓ - DÖNTÖTT

Plexi laptartó döntött

Döntött asztali laptartó.  Álló és fekvő kivitel. 4 féle méretben kapható:

Méret: A6
Ár: 650.- Ft + Áfa

Méret: 1/3 A4
Ár: 990.- Ft + Áfa

Méret: A5
Ár: 990.- Ft + Áfa

Méret: A4
Ár: 1.650.- Ft + Áfa

ASZTALI LAPTARTÓ - T TALPAS

T-talpas asztali laptartó

T-talpas asztali laptartó. 4 féle méretben kapható:

Méret: A6
Ár: 990.- Ft + Áfa

Méret: 1/3 A4
Ár: 1.090.- Ft + Áfa

Méret: A5
Ár: 1.190.- Ft + Áfa

Méret: A4
Ár: 1.850.- Ft + Áfa

FALI LAPTARTÓ - FURATTAL

fali laptartó furattal

Fali laptartó furattal. Álló és fekvő kivitelben kapható 4 féle méretben:

Méret: A6
Ár: 680.- Ft + Áfa

Méret: 1/3 A4
Ár: 950.- Ft + Áfa

Méret: A5
Ár: 1.150.- Ft + Áfa

Méret: A4
Ár: 1.750.- Ft + Áfa

FALI LAPTARTÓ - FURAT NÉLKÜL

fali laptartó furat nélkül

Fali laptartó furat nélkül. Álló és fekvő kivitelben kapható 4 féle méretben:

Méret: A6
Ár: 570.- Ft + Áfa

Méret: 1/3 A4
Ár: 790.- Ft + Áfa

Méret: A5
Ár: 1.050.- Ft + Áfa

Méret: A4
Ár: 1.650.- Ft + Áfa

A furat nélküli fali laptartó sérülésmentesen rögzíthető falra, ajtóra vagy üvegre kétoldalas ragasztószalaggal vagy kétoldalas tapadó-koronggal!

NÉVTÁBLA, ÁRTÁBLA - EGY OLDALAS

Plexi névtábla

Víztiszta plexiből készült, egy oldalas névtábla / ártábla, mely 4 féle méretben kapható:

Méret: 90 mm × 50 mm
Ár: 300.- Ft + Áfa

Méret: 150 mm × 60 mm
Ár: 490.- Ft + Áfa

Méret: 210 mm × 80 mm
Ár: 950.- Ft + Áfa

Méret: 300 mm × 110 mm
Ár: 1.390.- Ft + Áfa

Egyedi méret elkészítéséhez keressen bennünket elérhetőségeinken!

NÉVTÁBLA, ÁRTÁBLA - KÉT OLDALAS

Plexi névtábla

Víztiszta plexiből készült, két oldalas névtábla / ártábla, mely 3 féle méretben kapható:

Méret: 110 mm × 50 mm
Ár: 950.- Ft + Áfa

Méret: 210 mm × 80 mm
Ár: 1.300.- Ft + Áfa

Méret: 300 mm × 110 mm
Ár: 1.750.- Ft + Áfa

Egyedi méret elkészítéséhez keressen bennünket elérhetőségeinken!

Cégünk plexi szórólaptartó kínálatát a fentiekben láthatja a méretek és árak megjelölésével. Számos modell közül választhat, attól függően, hogy milyen célra van szüksége az adott termékre. Felhasználásukat tekintve ügyfeleink elsősorban reklám- illetve kereskedelmi célra használják termékeinket, de irodai alkalmazásuk is gyakori, hiszen segítenek rendet tartani az irataink között, anélkül, hogy a szekrény mélyére kellene azokat pakolnunk. Plexi anyaguknak köszönhetően könnyűek, ugyanakkor strapabíróak, masszívak, hosszú ideig használhatóak. Ehhez csupán annyi kell, hogy mi is vigyázzunk épségükre és rendeltetésüknek megfelelően használjuk azokat. Átlátszó anyaguk miatt, nem takarják a szóróanyagokat, dokumentumokat, sőt az asztalra vagy szemmagasságba helyezve pedig kifejezetten felhívják azokra a figyelmet, dekoratívan kínálják azokat, ha reklámcélt töltenek be. Egyes termékeink egyaránt használhatóak asztalra helyezve, illetve falra rögzítve, így felhasználási módjuk később is módosítható.

Ha üzlete pultjára, váróhelyiségbe vagy íróasztalára keres laptartót vagy irattartót, akkor az asztali verziókat ajánljuk. Ezek közül egy- illetve három fakkos kialakítású modelleket kínálunk. Ez utóbbi alkalmas rá, hogy többféle információs anyagot is belehelyezzünk, melyek közül – a lépcsőzetes kialakítás miatt – mind látható lesz. Méretüket tekintve három féle lehetőség közül lehet választani: 1/3, A5 és A4. Ezekbe a szórólaptartókba, a vastagságuk miatt, egyszerre több prospektus vagy szóróanyag is könnyedén behelyezhető. Kereskedelmi és reklámcélra egyaránt alkalmasak, csak úgy, mint egyszerű, irodai használatra, irataink rendszerezésére. Az iratok, papírok könnyebb kivételét segíti az elülső részen lévő praktikus kivágás, mélyítés.

Helytakarékos megoldást kínálnak a falra, csavarral biztonságosan rögzíthető, egy rekeszes kiadványtartók. Ezek a termékek is a fenti három féle méretben kaphatóak. Szintén nagyobb mennyiségű reklámanyag vagy tájékoztató anyag is behelyezhető ezekbe. Az elülső részükön kivágás segíti a tájékoztató anyagok könnyebb kivételét. Ezek a szórólaptartók szintén egyaránt alkalmasak reklám- és irodai célra is. Gyakran használt formanyomtatványok, brossúrák is kihelyezhetőek benne. Így hivatalok, bankok, ügyfélszolgálatok számára is ideális megoldást nyújtanak. Ügyfeleink, vásárlóink, ezek segítéségével könnyedén ki tudják választani a számukra fontos iratot, anyagot.

Kiállítások, rendezvények, kereskedelmi üzletek, ügyfélszolgálatok, recepciók kedvelt darabja az asztalra helyezhető döntött vagy t-talpas laptartó, melybe egy lap helyezhető. A fenti méreteken kívül, ez A6 méretben is elérhető. Ideális egy akció, egy fontos tájékoztatás kihelyezésére, melyre szeretnénk felhívni ügyfeleink, vásárlóink figyelmét. A reklámanyag könnyedén belecsúsztatható, cserélhető. Előnye, hogy mindig szem előtt van és rendkívül figyelemfelkeltő.

Az előbbi asztali laptartók helytakarékos változata a fali laptartó. Ezek a termékek kérhetőek furattal – ha csavarral szeretné a falhoz rögzíteni azt – vagy furat nélkül. Ez utóbbi esetben is van lehetőség a falhoz, ajtóhoz, vagy üveghez történő sérülésmentes rögzítésre kétoldalas ragasztószalaggal vagy kétoldalas tapadó-koronggal. Ezek a termékeink álló és fekvő kivitelben egyaránt rendelhetőek, a már említett négy féle méretben. Szintén remekül betöltik az asztali változat funkcióját, a fontos tájékoztatásokra való figyelemfelhívást. Oklevelek, elismerések is dekoratívan kihelyezhetőek ezekben irodánk falára.

Szórólap tartó áraink igen kedvezőek, termékeink raktárról gyorsan elérhetőek akár nagyobb tételben is. Ez utóbbi esetben szíveskedjen előzetes tájékoztatást kérni a mennyiség vonatkozásában. A termékeket megvásárolhatja irodánkban is, de igény esetén ki is szállítjuk Önnek.

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését és szeretne tőlünk szórólaptartót vásárolni, kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken a Kapcsolat oldalon keresztül, ahol megtalálja email-es vagy telefonos elérhetőségünket, illetve egy űrlap kitöltésével is felveheti velünk a kapcsolatot! Várjuk megtisztelő jelentkezését!