Ezért éri meg nálunk a pulpitus bérlés

Egy intézmény, egy cég vagy egy hivatal életében előfordulnak olyan alkalmak, amikor szükség van szónoki pulpitus használatára. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor jobban megéri az előadói pulpitus bérlés, mint a vásárlás. Nézzük, melyek ezek a helyzetek:

Mikor ajánlott a pulpitus bérlés?

Cégünk, a plexi szószékek gyártása mellett bérbeadással is foglalkozik. Termékeinket leggyakrabban az alábbi esetekben ajánljuk bérlésre:

  • Csak egy-egy alkalommal van rá szükség – Költségkímélő megoldás, ha nincs rendszeres használatban az előadói pult, ilyenkor jobban megéri csak az adott alkalmakra kibérelni a terméket.
  • Ha nincs hely a tárolására – Helyhiány miatt az adott cégnél nincs lehetőség a tárolásra, ilyen esetben helytakarékos megoldás lehet a pulpitus bérlés.
  • Eltérő igények esetén – Rendezvényszervező cégeknek lehetőségük van arra, hogy mindig a megbízó igényeihez, költségkeretéhez igazítva béreljenek más-más minőségű, felszereltségű szónoki pultot.
hivatali pulpitus

A pulpitus bérlés előnyei cégünknél

Más cégekkel összehasonlítva pulpitus bérlés díjaink és feltételeink igen kedvezőek, hiszen a rendezvény teljes időtartamára (1-3 napos rendezvény esetén) csupán egyszeri díjat számolunk fel, és nem napi díjat.

Együttműködésünk során igyekszünk a keze alá dolgozni! Bérlőinknek nem kell bajlódnia a szállítással. Kérésre kiszállítjuk, majd a rendezvény végeztével visszavisszük a plexi pulpitust.

A plexi pulpitusokat egy erre a célra gyártott rack szekrénnyel szállítjuk ki az esetleges sérülések elkerülése végett. A rack szekrényt az önerőből megoldott szállítás esetén is bérlőink rendelkezésére bocsátjuk díjmentesen!

Milyen pulpitust lehet tőlünk bérelni?

Bérlésre a cégünk által gyártott ALAP pulpitust kínáljuk. Ezt a pulpitusunkat klasszikus, letisztult formavilág jellemzi. Anyaga átlátszó plexi, súlya könnyű, így egyszerűen mozgatható.

Az ALAP pulpitus méretei:

118 cm × 50 cm ×40 cm (magasság, szélesség, mélység)

Mennyibe kerül a pulpitus bérlés?

A pulpitus bérlés aktuális árát ide kattintva találja! Az ár 1-3 napos rendezvényre értendő. Tehát az 1, 2 vagy 3 napos rendezvényre is ugyanazon az áron tudja kibérelni a pulpitust. Az áron felül kauciót is szükséges fizetni biztosítékul. Ez az összeg természetesen visszajár, amint épségben visszakapjuk a terméket a bérlést követően.

Ha felkeltette érdeklődését a pulpitus bérlés és fontosak Önnek a kedvező bérlési feltételek valamint a segítőkész kiszolgálás, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Szólj hozzá!