Prospektustartó állvány, a stílusos reklámeszköz

Hol használható a prospektustartó állvány?

A prospektustartó állvány bemutatótermek, kiállítások, konferenciák, marketingesemények, sajtótájékoztatók, áru- vagy termékbemutató rendezvények elengedhetetlen reklámeszköze.

Elegáns és modern bemutatóeszközül szolgálnak brosúrák, promóciós anyagok, szórólapok, katalógusuk számára.

De természetesen nem csak promóciós események alkalmával vehetjük igénybe a prospektus állványokat, hanem általános, mindennapi használat során, recepciókon, oktatási intézményekben, utazási irodákban, hotelekben, várótermekben.

A prospektustartó állvány előnyei

A víztiszta plexi szórólaptartó állványok előnye, hogy hatékonyan láttatnak, de ők maguk szinte láthatatlanok maradnak! Szemmagasságba helyezik a kínált reklámanyagokat, így azokat könnyebben észrevesszük és értük nyúlunk.

Magas, hosszúkás kialakításuknak köszönhetően helytakarékosak.

A prospektustartó állvány anyaga átlátszó plexi vagy fém és plexi ötvözete. Ennek köszönhetően letisztultság és dekoratív megjelenés jellemzi. Bármilyen stílusú környezetbe szépen illeszkedik.

Prospektustartó állvány 8 fakkos
Prospektustartó állvány 4 fakkos

Cégünk által gyártott prospektustartó állványok

Cégünk négy-, hat- vagy nyolcfakkos prospektustartó állványokat kínál megvásárlásra. A reklámállvány tárolórekeszeiben kényelmesen és egyszerűen helyezheti el, vagy cserélheti információs anyagait, katalógusait, szórólapjait.

Az általunk forgalmazott prospektustartó állványok stabilak és strapabíróak. Rendeltetésszerű használat esetén sok-sok évig eredményesen betöltik funkciójukat. Kis súllyal rendelkeznek, ezért könnyen szállíthatóak, mozgathatóak, ami nem utolsó szempont, ha rendezvényre (pl. kiállításra, termékbemutatóra) visszük a terméket.

Az állványok kérésre logózhatóak, emblémázhatóak is.

Mennyibe kerül a prospektustartó állvány?

A cégünk által forgalmazott prospektustartó állvány típusokat ide kattintva találja, ahol az aktuális ár is fel van tüntetve. Az árakat igyekszünk alacsonyan tartani, és minden termékből kellő mennyiséget raktáron tartani. A prospektustartók átvehetőek budapesti irodánkban, de szállításra is van lehetőség.

Bérelhető is a prospektustartó állvány?

Igen, a termék bérlésére is nyújtunk lehetőséget. A cégünk által gyártott hat polcos prospektustartó állványt kínáljuk erre a célra, melynek polcain A4 méretű reklámanyagok helyezhetőek el.

A prospektustartó állvány mérete:
Magassága: 120 cm

A prospektustartó bérlésének díja 1-3 napos rendezvényre értendő. Így nem napidíjért, hanem egyszeri díjért tudja kibérelni a terméket, függetlenül attól, hogy 1, 2 vagy 3 napos rendezvényről van szó. Az áron felül kauciót is szükséges fizetni biztosíték gyanánt. Ez az összeg visszajár, amint épségben visszakapjuk az állványt a bérlés után.

A termék bérlésével kapcsolatban ide kattintva talál bővebb információt!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a prospektustartó állvány, ide kattintva bővebb információt talál róla. Vásárláshoz pedig kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szólj hozzá!