Plexi pulpitus – a sikeres előadások elengedhetetlen kelléke

A cégek, intézmények, szervezetek életében rendszeresek a hivatalos rendezvények és események. Ilyen alkalmakkor jó hasznát vesszük a plexi előadói pulpitusnak!

Miben vállhat segítségünkre a szónoki pulpitus az előadás során?

Az adott szervezet és az előadó számára egyaránt fontos, hogy jó benyomást keltsen hallgatóságában. A rendezvények során használt dekoratív szószékek segítségével hatékonyan növelhető a szervezet és az előadó tekintélye. Az előadót oly módon segíti, hogy magabiztosságot kölcsönöz neki, ugyanakkor a plexiből készült pulpitus átlátszó kivitelezésének köszönhetően nyitottságot, őszinteséget sugall használójáról és magáról a szervezetről is. A szónoki pult kiemeli az előadó személyét, odavonzza a tekinteteket, így a beszélő nagyobb figyelmet kap.

Cégünk, a Plex-is Bt. 3 féle standard plexi pulpitust gyártásával foglalkozik különféle ár kategóriákban, de egyéni igények esetén vállaljuk egyedi plexi pulpitus elkészítését is. Amennyiben nincs szüksége állandó vagy rendszeres jelleggel a pulpitusra, úgy a termék bérlésére is biztosítunk lehetőséget.

A plexi pulpitusra, kérés esetén felhelyezzük a szervezet logóját, címerét vagy márkajelzését. Egyaránt megtalálja nálunk a teljesen alap típusú, könnyű szerkezetű pulpitusokat, valamint az olvasópolccal, mikrofon-előkészítéssel vagy egyéb technikai elemmel ellátott stabilabb kialakítású előadói központokat is.

Várjuk megrendelését elérhetőségeinken!

Szólj hozzá!