Plexi pulpitus – a sikeres előadások elengedhetetlen kelléke

A cégek, intézmények, szervezetek életében rendszeresek a hivatalos rendezvények és események. Ilyen alkalmakkor tesz jó szolgálatot a plexi pulpitus.

Miben segíti az előadót a plexi pulpitus?

Az adott szervezet és az előadó számára egyaránt fontos, hogy jó benyomást keltsen hallgatóságában. Egy dekoratív szószék hozzáad a szervezet renoméjához és az előadónak is kölcsönöz egyfajta magabiztosságot. Ugyanakkor a plexi pulpitus átlátszó anyaga nyitottságot, őszinteséget sugall, emellett folyamatosan követhetővé teszi az előadó testbeszédét is. A szónoki pult kiemeli az előadó személyét, odavonzza a tekinteteket, így a beszélő fókuszba kerül, nagyobb figyelmet kap.

A plexi pulpitus emellett rendkívül praktikus kellék is, hiszen ráhelyezhető az előadó jegyzete, pohara stb. illetve a mikrofon is stabilan elhelyezhető rajta.  

A plexi pulpitus típusai

Cégünk három féle plexi pulpitus gyártásával foglalkozik különféle árkategóriákban:

1. Alap pulpitus – a legnépszerűbb pulpitusunk!
Letisztult vonalvezetés, könnyű súly és mozgathatóság, valamint kiváló ár-érték arány jellemzi.

2. Gyémánt pulpitus – a legdekoratívabb pulpitusunk!
Esztétikus, különleges dizájn, látványos megjelenés és príma minőség jellemzi.

3. Elnöki pulpitus – a legnívósabb pulpitusunk!
Maximális stabilitás, erőteljes kialakítás, széleskörű felszereltség és kiemelkedő minőség jellemzi.

A fenti pulpitus típusokon kívül egyéni igények alapján is vállaljuk pulpitusok elkészítését!

Termékkínálatunkban megtalálható továbbá a világító pulpitus is, mely LED világítással fokozza az előadó fókuszba helyezését. A világító pulpitus vezetékes vagy akkumulátoros kialakítással is kérhető.

Kiegészítő szolgáltatásaink a polc illetve a pohártartó kialakítás, a mikrofon előkészítés, valamint a cég/szervezet logójával/címerével való gravírozás illetve matricázás. Ily módon a pulpitus egyfajta reklámfelületként is szolgál a cég számára. Tekintse meg gravírozott pulpitusainkat itt.

Egy világos hivatali pulpitus egy tárgyalóban.
Alap pulpitus
gyemant-plexi-pulpitus-kis
Gyémánt pulpitus

A plexi pulpitus kiknek ajánlott?

A plexi pulpitust cégek, polgármesteri hivatalok, állami, egyházi és magán szervezetek, hotelek, rendezvénytermek, oktatási intézmények választják legfőképpen. Egyszóval olyan szervezetek, amelyek napi vagy heti szinten tartanak előadásokat, rendezvényeket.

Amennyiben ilyen alkalmak csak ritkán fordulnak elő egy cég/szervezet életében, úgy a plexi pulpitus bérlését ajánljuk, melyre szintén kedvező feltételek mellett van lehetőség cégünknél.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a plexi pulpitus, úgy itt talál róla bővebb információt. Megrendeléshez kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Szólj hozzá!