Milyen plexi védőeszközök léteznek a koronavírus járvány megfékezésére?

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk a plexi védőfalakról, melyekre a koronavírus járvány miatt alakult ki és nőtt meg az igény. Számos ügyfélszolgálat, üzlet, bank, gyógyszertár, és még sorolhatnám mennyiféle szolgáltató helyezte ki ezeket a leheletvédő műanyag falakat, hogy ezzel is óvják munkatársaik, vásárlóik, ügyfeleik egészségét. A számos egészségvédő intézkedés betartása miatt és talán kis részben ezeknek a falaknak köszönhetően is, a vírus terjedése alábbhagyott most ennek a cikknek a születése idején 2020 nyarán, de sajnos nem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő. Plexi termékeinkkel igyekszünk mi is segíteni és a vírus további terjedését megakadályozni. A cégünk által gyártott plexi védőfalakról bővebb információt ide kattintva talál. Nézzük, hogy ezeken kívül, milyen plexi védőeszközök állnak még rendelkezésünkre?

Az első ilyen termék a plexi arcvédő pajzs, amely a teljes arcot védi, így extra védelmet biztosít. A plexi arcmaszk viselete kényelmes, mérete egy gumipánt segítségével könnyedén beállítható. További előnye, hogy megakadályozza az arc önkéntelen megérintését. Mint ahogy az az alábbi képen látható, az arcvédő plexit szemüveggel együtt is használhatjuk, illetve szájmaszk is aláfér.  A plexi védőmaszkot futárral, „lapra szerelve” szállítjuk, összeállítása gyors és könnyű. Cégünk három féle plexi arcpajzsot kínál, ezekről bővebb információt itt talál.

Arcvédő plexi

A következő kiegészítő termékünk a plexi maszk-adagoló doboz fém állványon. A doboz víztiszta plexiből készült, teteje nyitható. A doboz 4 mm vastag plexiből készült, mérete: 25 x 25 x 25 cm. A terméket ajánljuk bármely egészségügyi intézménynek vagy szolgáltatónak, akiknek fontos klienseik vagy ügyfeleik védelme.

Plexi maszkadagoló állvány

A most következő két védőeszközt nem cégünk gyártotta le, azonban megkeresésre vállaljuk ezen termékek elkészítését is.

Az első az egészségügyben használható intubációs doboz, mely csökkenti az egészségügyi dolgozó intubáció közbeni megfertőződésének kockázatát a levegő kerülő vírusoktól. Az intubációs dobozt a beteg feje fölé kell helyezni az orvosi eljárás közben. Majd az intubálást követően a védőburkolatot fertőtlenítőszerek használatával le kell tisztítani.

Intubációs doboz

A második bemutatott védőeszközt vállalati étkezdékbe és éttermekbe ajánljuk. Így lehetőség nyílik a közös étkezésre oly módon, hogy ez ne jelentsen veszélyt. A plexi védőfalak asztalra helyezhetőek, nem gátolják a beszélgetést, könnyen tisztíthatóak.

Plexi védőfal étterembe

Utolsóként szeretnénk bemutatni egy hatékony fertőtlenítő szert, amely kiválóan alkalmas a plexi lapok tisztítására. Ez a TEGEE SOL 1 literes fertőtlenítőszer koncentrátum, melyből 10 liter fertőtlenítő folyadék készíthető. Eredményesen alkalmazható vírusok és baktériumok közömbösítésére.

Plexi tisztító folyadék

Kérjük, amennyiben a fenti termékek közül valamelyik felkeltette érdeklődését, annak megvásárlásához vagy bővebb információért, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

“Milyen plexi védőeszközök léteznek a koronavírus járvány megfékezésére?” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Érdeklődöm, hogy a plexi arcvédő elfogadott e boltbajáráshoz?
  Csak akkor vásárolok, ha igen.

  Válasz
  • Kedves Fekete Géza!
   Így szerepel a vonatkozó, 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendeletben:
   1. § (1) A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles……
   ….orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.)

   A plexi arcpajzs ennek a követelménynek megfelel.

   Üdvözlettel:
   Plexik.hu

   Válasz
  • Kedves Fekete Géza!
   A plexi maszkadagoló doboz ára: 13.990 Ft + Áfa / db
   Az állványos plexi maszkadagoló doboz ára: 25.900 Ft + Áfa / db
   A doboz 4 mm vastag plexiből készült, mérete: 25 x 25 x 25 cm.
   Üdvözlettel:
   Plexik.hu

   Válasz

Szólj hozzá!