Leheletvédő plexifal – segít megóvni munkatársai, ügyfelei és vásárlói egészségét!

Mely cégeknek lehet szükséges a leheletfogó plexi fal? Miért érdemes vírusgátló műanyag mobil falakat felszerelni? Egyedileg is gyártható plexi védő fal ügyfélszolgálatokra? Hogyan „helyezzük üzembe” és hogyan tartsuk tisztán a leheletvédő plexifalat? Ezekre a kérdésekre kap választ cikkünkből!

A koronavírus megjelenése mindannyiunk életét alaposan felborította, gyorsan kellett alkalmazkodnunk az új helyzethez, a megváltozott körülményekhez. Fontossá vált, hogy betartsuk a szükséges óvintézkedéseket, melyek emberéleteket menthetnek.

Mely cégeknek, szervezeteknek ajánljuk a leheletfogó plexi falat?

A leheletfogó plexifalat azoknak a cégeknek, szervezeteknek ajánljuk, amelyek személyes ügyfélkapcsolatot látnak el, úgy mint ügyfélszolgálatok, hivatalok, üzletek, gyógyszertárak, bankok, benzinkutak, recepciók, hotelek, dohányboltok, pénztárak stb.

Gyógyszertári leheletvédő plexifal

Miért érdemes vírusgátlóplexifalakat felszerelni?

A vírusok, így a koronavírus sem mindenkinél okoz tüneteket. Sokan úgy is átadhatják a vírust, hogy maguk nem betegednek meg. Ezért tünetmentes személyek között is fontos betartani az óvintézkedéseket. A védőfal segít lecsökkenteni az ügyfélkapcsolatot ellátó munkatárs és az ügyfél között lezajlódó ügyintézés közbeni megfertőződés esélyét.

A leheletfogó fal beszerzése azért is javasolt, mert a jövőben is szükség lehet a fokozottabb elővigyázatosságra, egyéb influenza-vírusos időszakokban.

Leheletvédő plexifal
Leheletvédő plexifal

Standard vagy egyedi méretű plexi védő fal?

A standard fertőzés-elleni plexifal mérete: 100×80 cm. Amennyiben Önnek ettől eltérő méretű védőfalra lenne szüksége, úgy cégünk helyszíni kiszállással, egyedi méretre szabva is gyárt vírus-elleni plexifalakat Budapest területén. Ezzel kapcsolatban kérje külön árajánlatunkat!

A leheletvédő plexifal üzembe helyezése

A leheletvédő plexifal „üzembe helyezése” rendkívül egyszerű, hiszen a tartólábainak segítségével síkfelületen stabilan megáll. Ha nem ragasztják le, úgy mobil, mozgatható, eltávolítható marad. Amennyiben fixen szeretné elhelyezni, úgy kétoldalas ragasztó segítségével könnyen a pulthoz rögzítheti.

Koronavírus ellei védőfal

A leheletvédő fal tisztítása

A fertőzésgátló plexifal tisztításához ajánljuk a Sofia Michelle természetes összetevőjű felülettisztítóit, melyekkel oly módon fertőtlenítheti a felületet, hogy ezzel nem terheli feleslegesen sem a szervezetét, sem a környezetét. A tisztítás gyakoriságát meghatározza, hogy a vírusok szempontjából veszélyes vagy kevésbé veszélyes időszakban vagyunk, illetve az ügyfélszám is.

Ha Ön is szeretné megóvni munkatársai és ügyfelei egészségét leheletvédő plexifallal, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Szólj hozzá!