Gyakran ismételt kérdések

Cégünk plexi termékeinek megrendeléséhez, megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mail-ben vagy személyesen!

Elérhetőségeinkhez kattintson ide!

 • Személyesen: a 1195 Budapest, Árpád utca 38. szám alatti irodánkban, nyitvatartási idő alatt.
  Nyitvatartási idő:
  Hétfő – csütörtök: 09:00-15:30
  Péntek: 09:00-13:00

A standard plexi termékek árait a Termékeink menüpontban találja.

Egyedi plexi termékek esetén, egyéni árat kalkulálunk – a darabszám, a méret, az anyag vastagság, a gépóra, a kézzel történő megmunkálás óradíja, az esetleges alvállalkozó díja alapján.

Cégünk számos típusú egyedi plexi termék tervezével és gyártásával foglalkozik. Rendelkezésünkre állnak a megfelelő eszközök a plexi különféle módokon való megmunkálásához. Foglalkozunk plexi CNC-marással, vízvágással, lézervágással és gravírozással

Leggyakrabb az alábbi egyedi tervezésű plexi termékeket állítjuk elő:

 • dekorációs célú plexi termékek: UV plexi dekorelemek, gömb teremdekorációk, UV telefontartók
 • belsőépítészetben hasznosítható plexi termékek: plexi pilcrendszerek, plexi hifi-tartók,
 • kiállítások bemutató elemei: bemutató állványok, szórólaptartó állványok, dekorációs elemek, plexi reklámtáblák, plexi asztalok és pultok, plexi újságtartók, asztali plexi tolladagolók, irányítótáblák
 • rendezvényszervezéssel kapcsolatos plexi termékek: plexi névtartók, plexi menütartók, útbaigazító táblák, pulpitusok
 • múzeumi plexi kellékek: átlátszó bemutató plexi burák, burkolatok, tárgyemelők, posztamensek
 • POP/POS: displayek, kínálók, áruemelők, polcok, plexi korcsolyatartók
 • plexi díjak, plexi plakettek
 • plexi sorsológömbök, sorsolóhengerek, adománygyűjtő dobozok

Az egyedi tervezésű plexi termékek előállítási ideje függ a darabszámtól, a termék bonyolultságától stb.  Az egyszerűbb termékek előállítását (pl. doboz, bura, névtábla) rövid átfutással vállaljuk, a bonyolultabb termékek esetén kérje ajánlatunkat!

Az egyszerűbb plexi termékekhez (pl. téglalap, négyzet, kör, doboz) nem feltétlenül szükséges műszaki rajz.  A kül- vagy belméret megadása szükséges csupán. Elfogadunk olyan skiccet is, ahol látható a méret.  Bonyolultabb plexi termék esetén kérünk pontos, méretarányos műszaki rajzot.

Ez lehet CDR (Corell Draw) vagy DXF formátumban. A PDF fájlokat nem minden esetben tudjuk használni.

Cégünk igény esetén vállalja a műszaki rajzok elkészítését / vagy a kapott fájlok javítását is, ennek költsége: 8.000.- Ft + Áfa / óra.

Bérelhető plexi termékeinket a Plexi bérlés menüpont alatt találja. Itt pontosan le vannak írva a termékek adatai, bérlésük díjai. Amennyiben kiválasztotta a kibérelni kívánt terméket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken a bérlés feltételeinek egyeztetése és az írásos megrendelés elkészítése végett. A bérlés díjának és a kauciónak a kifizetése előre történik a fentiekben ismertetett fizetési feltételek szerint.

A szállítás történhet önerőből telephelyünkről, de természetesen cégünk is vállalja a termékek kiszállítását külön díj ellenében. 

Igen, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!