Adománygyűjtő doboz – adománygyűjtő szervezetek hatékony segítője!

Az adománygyűjtő doboz adakozásra ösztönöz

Adománygyűjtő doboz elhelyezése egy frekventált helyen, egyszerű és hatékony módja az adománygyűjtésnek, valamint annak, hogy a támogatást váró szervezetet és a nemest célt jobban megismertessük az emberekkel.

Adománygyűjtő ládákkal ma már sokfelé találkozhatunk. Az adománygyűjtő pontok közös ismérve, hogy sokak által látogatott helyen vannak, mégis védett környezetben. Ilyen adománygyűjtő helyek lehetnek például a bevásárlóközpontok, az áruházak, a kulturális központok, a gyorséttermek vagy posták.

Adománygyűjtő doboz típusok

Cégünk magas minőségű és kedvező árú plexi adománygyűjtő ládák, perselyek és gömbök gyártásával foglalkozik. Az általunk készített adománygyűjtő doboz és persely kulccsal zárhatóak, a gyűjtőgömb félgömbjei pedig csavarok segítségével vannak összefogatva. Amennyiben nincs lehetőség az adománygyűjtőt pulton vagy asztalon elhelyezni, úgy érdemes állványos változatban megvásárolni a terméket.

Az adománygyűjtőket átlátszó plexi kivitelben gyártjuk, amely több szempontból is rendkívül előnyös:

  • fokozottabban ösztönzi cselekvésre az embereket, mivel látják annak tartalmát, az egyre gyűlő bankjegyeket és érméket
  • továbbá biztosítja a beavatkozás-mentességet, az adománygyűjtés tisztaságát.

A plexi adománygyűjtő doboz cégemblémával való ellátását is vállaljuk. Az adománygyűjtő ládához pedig külön vásárolható egy plexi reklámtartó, melybe könnyedén és praktikusan behelyezheti alapítványának hirdetését!

Termékeink – adománygyűjtő doboz, persely és gömb – árairól és aktuális akcióinkról itt talál további információt.

Adománygyűjtő doboz

Adománygyűjtő doboz vagy dolgozói ötletláda?

Az adománygyűjtő doboz nem csak anyagi támogatás gyűjtése céljára használható. Van egy rendkívül innovatív felhasználási lehetősége is, ez pedig a dolgozói ötletláda!

Az ötletláda vagy véleményláda használatának Nyugat-Európában már komoly múltja és sikere van. Ezt felismerve, szerencsére egyre több haladó gondolkodású magyar vállalat is szívesen sarkallja ötletelésre, véleményalkotásra dolgozóit.

Hiszen az innovatív, újító gondolatok nemcsak a felsővezetők, hanem az alkalmazottak fejéből is kipattanhatnak. Ezeket a gondolatokat megvalósítva pedig komoly összegeket spórolhat a cég, miközben az alkalmazott is jól jár, ha ötletéért cserébe jutalomban, elismerésben részesül. Jó példa a céges spórolásra az SAP, mely 2016-ban világszerte összesen 4,55 millió eurót spórolt a dolgozóktól származó ötletek megvalósítása révén!

Az ötletláda használatának két fő célja van: az első a dolgozók bevonása, a második pedig a vállalat hatékonyságának növelése, költségeinek csökkentése.

A véleményládákat természetesen nem csak a dolgozói ötletek begyűjtésére használhatjuk. Azokat non-profit szervezetek – önkormányzatok, egészségügyi és oktatási intézmények – is szívesen alkalmazzák a lakosok, a páciensek vagy az ügyfelek véleményének bekérésére.

Cégünk többféle standard méretben és formában gyárt lezárható plexi adománygyűjtő doboz és ötletládákat, állványos vagy állvány nélküli változatban. A véleményládákat igény esetén ellátjuk a cég logójával, emblémájával. A plexiből készült ládákat természetesen egyedi méretben is legyártjuk – ilyen jellegű igény esetén, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken

Szólj hozzá!