Adománygyűjtő doboz – adománygyűjtő szervezetek hatékony segítője!

Az adománygyűjtő dobozok elhelyezése egyszerű és hatékony módja az adománygyűjtésnek, valamint annak, hogy a támogatást váró szervezetet és a rászorulókat jobban megismertessük az emberekkel.

Adománygyűjtő ládákkal ma már sokfelé találkozhatunk. Az adománygyűjtő pontok közös ismérve, hogy sokak által látogatott helyen vannak, mégis védett környezetben. Ilyen adománygyűjtő helyek lehetnek például a bevásárlóközpontok, az áruházak, a kulturális központok, a gyorséttermek vagy posták.

Cégünk, a Plex-is Bt. magas minőségű és kedvező árú plexi adománygyűjtő ládák, perselyek és gömbök gyártásával foglalkozik. Az általunk készített adománygyűjtő doboz és persely kulccsal zárhatóak, a gyűjtőgömb félgömbjei pedig csavarok segítségével vannak összefogatva. Amennyiben nincs lehetőség az adománygyűjtőt pulton vagy asztalon elhelyezni, úgy érdemes állványos változatban megvásárolni a terméket.

Az adománygyűjtőket átlátszó plexi kivitelben gyártjuk, amely több szempontból is rendkívül előnyös:

  • fokozottabban ösztönzi cselekvésre az embereket, mivel látják annak tartalmát, az egyre gyűlő bankjegyeket és érméket
  • továbbá biztosítja a beavatkozás-mentességet, az adománygyűjtés tisztaságát.

A plexi gyűjtődobozok cégemblémával való ellátását is vállaljuk. Az adománygyűjtő ládához pedig külön vásárolható egy plexi reklámtartó, melybe könnyedén és praktikusan behelyezheti alapítványának hirdetését!

Termékeink – adománygyűjtő doboz, persely és gömb – árairól és aktuális akcióinkról itt talál további információt.

Szólj hozzá!